Lp.
|
Przedmiot
|
Razem w cyklu kształcenia
|
Efekty kształcenia wspólne dla wszystkich zawodów:
|
||
1
|
Język obcy zawodowy (JOZ)
|
30
|
2
|
Bezpieczeństwo i higiena pracy (BHP)
|
20
|
3
|
Podstawy działalności gospodarczej (PDG)
|
20
|
4
|
Podstawy komunikacji społecznej (KPS)
|
20
|
5
|
Organizacja pracy zespołu (OMZ)
|
20
|
Efekty kształcenia wspólne dla zawodów w ramach obszaru
turystyczno - gastronomicznego:
|
||
6
|
Podstawy turystyki
|
61
|
7
|
Podstawy działalności gospodarczej w turystyce
|
40
|
8
|
Podstawy prawa i ekonomiki
|
30
|
T.13: Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych
|
||
9
|
Planowanie i kalkulacja kosztów imprez i usług turystycznych
|
75
|
10
|
Rezerwacja imprez i usług turystycznych
|
70
|
11
|
Realizacja imprez i usług turystycznych
|
70
|
T.14: Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż
usług turystycznych
|
||
12
|
Prowadzenie informacji turystycznej
|
75
|
13
|
Pracownia sprzedaży usług i imprez turystycznych
|
70
|
14
|
Rozliczanie imprez i usług turystycznych
|
70
|
Razem:
|
671
|
Praktyka
zawodowa 12 tygodni (Łącznie 480 godzin).
Kształcenie praktyczne
odbywa się w naszych pracowniach zawodowych oraz instytucjach stanowiących
potencjalne miejsca zatrudnienia.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz